Alles wat Jan bezig houdt, interesseert en irriteert... en ook een beetje onzin...

vrijdag, november 21, 2008

wekelijkse blog.

De oplettende lezert heeft natuurlijk al gezien dat mijn wekelijkse blog ongeveer jaarlijks word bijgewerkt (met uitzonderingen naar de momenten dat ik echt niets te doen had...).

Niet om het goed te maken, maar gewoon omdat dit een makkelijke manier van publiceren is, hieronder een paar makkelijke links naar makkelijke websites.

Allereerst: voor de bezitters van een HTC diamond (zoals mijzelf), een van de dingen die flink opvallen aan dat apparaat is dat hij nogal snel door zijn accu heen is. Om dat "op te lossen", is het makkelijkste dat je kunt doen, een grotere accu kopen.

  • Op dit adres, staat een vergelijking van enkele accu's, plus een berekening wat die accu per mAh kost. spreadsheets. De voordeligste was van het merk Adapt en gaat voor 35 euro over de balk.
  • Wie in het buitenland voordelig mobiel wilt bellen komt bij zijn "eigen" provider vaak bedrogen uit. Bellen is binnen de europese unie gelukkig aan regels gebonden, echter heel goedkoop zou ik het niet willen noemen. Nu zijn er gelukkig bedrijven te vinden die internationaal bellen redelijk aantrekkelijk weten te maken. ik kwam bijvoorbeeld de van oorsprong uit Engeland afkomstige Lebara Mobile tegen.
  • Wie net als ik regelmatig ontdekt dat zijn harde schijf weer vol is, en wie net als ik ook zo goed is in opruimen (ahum), heeft wellicht iets aan deze prijsvergelijking (zie de lijst) van externe harde schijven. Er staan alleen schijven van 500 GB of meer op de lijst.
  • Wie alvast een Kalender van 2009 wilt uitprinten heeft aan deze sheet wellicht veel plezier (tip: kopieer naar excel en maak het zo groot of klein als je zelf wilt!).
Wie graag een prijsvergelijking of algemente tips hier of op mijn andere blog (www.janstechtalk.blogspot.com) hoopt te lezen, kan dan aanvragen via jan@janromme.com.

Tot de volgende keer weer!